Energie

EnergieNotaNul: goed voor het milieu en uw portemonnee!

Wie op Sterrenberg een huis koopt kiest voor wonen midden in de natuur op steenworp afstand van de stad. Heerlijk thuiskomen in een rustige, groene omgeving en toch alle voorzieningen dichtbij. Duurzaamheid is één van de thema’s die het wonen op Sterrenberg extra aangenaam maakt. Alle woningen hebben energielabel A, zijn energiezuinig en zeer comfortabel. Het kan nòg aantrekkelijker!

VolkerWessels Vastgoed realiseert op deze groene locatie ook EnergieNotaNul-woningen®. Een bijzonder concept met een vertrouwde uitstraling. Een EnergieNotaNul-woning® voorziet in belangrijke mate zelf in de energiebehoefte van de bewoners en maakt geen gebruik meer van fossiele brandstoffen. De woning is all-electric: energie wordt opgewekt door zonnepanelen die een geheel dakvlak bedekken en warmte wordt opgewekt door een luchtwarmtepomp. Uw huis wordt comfortabel verwarmd door middel van vloerverwarming. Door toepassing van driedubbel glas wordt de isolatie van de woning geoptimaliseerd.

Het resultaat? Een comfortabel en duurzaam huis én een lage energierekening. Bij normaal gebruik is uw energierekening zelfs nul. Zo verdient u de extra investering gemakkelijk terug.

Op Sterrenberg zijn al meer dan 50 woningen met dit concept gebouwd, waaronder een modelwoning. Neem contact op met het verkoop- en informatiecentrum Sterrenberg voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging.

Nieuws