Laatste fase Bosranden

Laatste fase Bosranden

De luxe villa’s van Villapark Bosranden bestaan uit diverse type’s. Zo zijn er prachtige ruime middenwoningen, hoekwoningen, prachtige tweekappers met garage, statige helft van een dubbele villa en een mooie riante vrijstaande villa. Een brede mix van aanbod, maar stuk voor stuk met een kenmerkende luxe afwerking.

We hebben met name veel aandacht gegeven aan de detaillering van de woningen en de invullingsmogelijkheden van de plattegronden. Een voordeel is de breedte van de woning, waardoor er in de indeling veel mogelijk is. Zo is er een middenvilla met maar liefst vier ruime slaapkamers op de eerste verdieping. Een unieke combinatie als het gaat om locatie, aanbod en uitstraling. Daarnaast zijn alle woningen standaard voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen.